Introspection about the moon

Mi-am pornit ziua cu meditație pe balconul care da către mare. Meditând mi-am dat seama de niște lucruri legate de mama și mintea mea și cum trebuie sa sapi adânc pentru a vedea unele condiționări. 

Rule 1: conditioning lies at different levels of depth. Cu cat sunt mai adânci cu atât ai nevoie de mai putina logica. Cu cat tai logica din ecuație cu atât e mai ușor sa simți conexiunile. 

Sunt nervoasa și asta e in-tune cu dorința mea de a fi tot timpul în mișcare, și de a nu renunța niciodată sa ma îmbunătățesc. Sa stau și sa nu fac ceva înseamnă să pierd bătălia. Asta e acum, dar aud cumva în liniște deplina vocea mamei care e arțăgoasa când încearcă sa facă lucrurile cumva și nu ii ies. Când vrea sa fie ceva și nu e la nivel. Trebuie sa fii bun și sa înveți? Asta e ideea care vine peste dorința asta de a face ceva și a fi nevoie sa iasă neapărat. Dacă nu reușesc nu sunt bună de nimic desigur. Nu pot sa stau just being idle, simt cum mi se contracta mâinile care ar vrea sa se ridice la cer și sa zică but but but! But what! Raluca, trebuie sa eviți sa stai și sa nu faci nimic și sa nu evoluezi și sa nu simți pasiune, pentru ca altfel te simți vinovata! De ce? Pur și simplu. Pentru ca o auzi pe mama ta fiind arțăgoasa și bombanind în mintea ta. Când respir, vorbele astea sunt la un anume punct al respirației. Dacă ma relaxez mai mult de acest punct mintea mea se agita, pieptul mi se contracta, și începe sa squirm încercând sa nu se relaxeze mai mult cu panica. Totul e la 1/100 ca intensitate obișnuită. E intern și fin. Nu am răspuns totuși la întrebarea de ce.  Nu înțeleg ce se întâmplă dacă ma relaxez cu adevărat și renunț la aceasta condiționare. E ca și cum nu ar fi nimic. Nu exista nimic.e doar întuneric acoperit cu un capac ermetic, the end of the universe. Oare încetez sa exist ca persoana? Ca ego? 

În continuare nu pot decât sa ma gândesc la astrologie când am mici revelații de genul asta, și cum se potrivesc cumva ca prin miracol cu ce îmi arata harta. Luna în scorpion în 12?conjunct cu soarele? Oare mama conduce și îl lasă în urma pe tata? Oare luna e restless tot timpul în scorpion și dacă are nevoie sa se relaxeze și sa caute un echilibru departe de agitația interna bea și fumează și loves to retreat and run away in quiet spaces? Sex? Oh wow. Parca as citi dintr-o carte jesus. 

2 . meditația e geniala. 

3. Nu pot fi linistita pentru ca nu am programarea asta Interna.i just don’t know how. So I always strive for more. Strive. Hihi so funny. For what? Family approval? Making money? My greater social oriented values and justice? Mai sa fie. (ma 2 aq). Ce surpriza. 

4.daca mai pui și faptul ca nu sunt nimic dacă nu încerc constant, might say I have an ego issue. Sunt curioasa și sap? Pentru ca sunt programata sa nu stau cuminte iar mediul e atât de potrivnic încât ma face sa vreau sa aflu. Excelent! 

5. Cumva m-am sictirit și nu mai vreau sa aud lucrurile astea de la părinți? Sictirit? Dat ochii peste cap? Hahahahahahhaa. (ke 12 sc)  decât sa fiu safe și bătută la cap and în service fără ego  mai bine out în the world working on my own. 

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s